söndag 26 februari 2012

Snygga hängare från Fridas gård

Alla dessa hängare finns att handla på Fridas gård. Tryck på denna länk: Fridas gård




Fin hängare i form av en galje med en korg under som även finns krokar på undertill. Den har en fransk stil och kan passa bra till att hänga handdukar på och förvara hårborsten i korgen. Eller så passar det bra att använda till småplock i hallen. Det fungerar även bra att ha den i sovrummet framme som prydnad och lägga sjalar och hänga halsbanden på.









En förvaringskorg som det är fyra krokar på undertill. Två av krokarna är markerade med siffrorna ett och två på små vita porslinsbrickor. Detta passar bra till exempel till förvaring i hallen som vantar och halsduk.









Hängar med tio krokar. Det går att själv välja hur bred den ska vara genom att dra ut eller in den. Full storlek är 36 cm på höjden och 74 cm på bredden. Den passar utmärkt att hänga använda kläder på i sovrummet, eller kanske morgonrocken på. I badrummet skulle man kunna ha den till handdukarna.


Jättesnygg hängare i trä med fyra vita krokar. Passar både bra i hallen och i sovrummet.








Hängare i svartmålad metall med tre krokar. Vore snyggt i en vit målad hall.








Denna krok med knoppar som liknar diamanter känns lyxig och fin. Häng dina finaste halsband på dem eller använd den som krok till gästhandduken.















Krok i zink med två porslinsknoppar. En rikig rockhängare till hallen.




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar