måndag 5 mars 2012

Mjuka ting till hemmet

Affärerna där man kan shoppa dessa saker står skrivet med rosa färg. Tryck direkt på de namnen så länkas du vidare dit och då
är det bara att börja shoppa!

Kuddfodral från Svanefors finns att köpa på Presenten.
Gardin från Svanefors som matchar kuddfodralet ovan. Finns att köpa på Presenten.


Rosa kuddfodral från Svanefors finns att köpa på Presenten. Det finns i flera färger att välja på.Rosa gardin från Svanefors finns i flera färger. Den passar utmärkt med kuddfodralet ovan. Finns att köpa på Presenten.

Kuddfodral Carmen finns att köpa på Fridas gård.Kuddfodralet i mönstret Sophia från märket Green gate finns att köpa på Fridas gård.


Tehuva och grillvante i mönstret Sophia från märket Green Gate. Matchar kuddfordralet ovan. Finns att köpa på Fridas gård.


Kuddfodralet Lina finns att köpa hos Fridas gård.


Stolsfodral med rosa rosor som passar utmärkt med kuddfodralet på bilden ovan. Finns att köpa på Fridas gård. Knytbanden är rosa sammetsband.
Kuddfordralet Notre Dame finns att köpa hos Fridas gård.

Stolsfodral Notre Dame. Passar utmärkt med kuddfodralet på bilden ovan. Finns att köpa på Fridas gård. Banden är grå- och vitrandiga.


Kuddfordralet Telegram finns på Fridas gård.


Kuddfodralet U.S Port finns att köpa hos Fridas gård.
Rosarutig kudde med blomkant. Innerkudde ingår. Kuddfodralet knäpps på baksidan med tre knappar. Finns att köpa på Fridas gård.


Pläd från Fridas gård. Pläden är quiltad med rosa mönstrade ränder och blommor. Baksidan har en mer rutig karaktär.


Strykbrädesöverdrag med spetskant. Finns att köpa på Fridas gård.


Tygpåse från Fridas gård. På påsen står det "Toiletpapir" på danska. Det är en fin förvaring till toalettpapper. Det går i ungefär sex rullar.

2 kommentarer:

  1. skitsnygga kuddfodral..... jag gillar gardinerna från Svanefors. Uteplatserna diggar ja oxå , blandningen av trä plåt och ljusa färger.... snyggt . MVH Gunna.

    SvaraRadera
  2. Ja visst var det mycket snyggt!! :) Ja uteplatserna blev man riktigt inspirerad av tycker jag! Kul att du gillar det!

    SvaraRadera