fredag 24 augusti 2012

Inspiration till hallenDagens inlägg är inspiration till hallen. All denna inredning som jag visar i inlägget finns att köpa på Internetmöbler. Alla lila orden är länkar. Tryck på orden så kommer du till rätt ställe direkt där produkten finns. Passa på att inspireras och handla genom att uppge följande kampanjkod "inredningspyssel", vilken ger 5 % rabatt på köpet.Y-kroklist i lackerat stål. Den går att använda till att hänga av sig jackan på eller går det välja på att ha den i låg höjd för att det ska bli enkelt för barnen att hänga upp sina jackor. Den är fin som komplement till hängaren (bilden under).
Y-krok golv i lackerat stål. Passar utmärkt till kroklisten ovan. Här kan man enkelt hänga upp sin jacka och det går även att hänga upp jackan på en galje vid behov.Spegel med förvaring i svart lackerat stål med möjlighet till förvaring bakom. Där passar bra att lägga småplock som ofta kan hamna på en avlastningsbänk i hallen. Genom denna förvaring blir det dolt, men ändå nära till hands när det behövs.Circle - Sofie Sjöström i materialet MDF Board. Passar bra att hänga jackan eller sjalen på. I mitten går det bra att ställa sitt paraply i. Den är låg höjd vilket passar även för barn.Ark key cabinett är ett nyckelskåp med sex krokar och den stängs med ett magnetlås. Det är stilrent och passar ihop med övrig inredning i hallen.

LEKA Sweden matta i storleken 110*116 cm. Mattan finns i de fem färgerna grön, röd, turkos, fuchsia och sommarblå. All annan inredning i hallen går i svart och vitt. Denna matta ger därför en fin glad färgklick. När man använder mattan som en färgklick är det lätt att variera färg efter årstid, högtid eller om man tröttnar.

Darling 26 taklampa är i svart färg och insidan på den är vit. Den passar mycket bra till den stilrena inredningen i svart och vitt i denna hall.


Drip drop pall finns i både vitt och svart. Passar bra som en sittplats i hallen. Det kan vara bra när man ska ta på sig skorna.


A3 Betty "Tillsammans" är en affisch designad av Lisa Bengtsson. Den passar bra ihop med den svartvita inredningen att rama in på väggen och kombineras fint tillsammans med A3 Hugo "Tillsammans" i från samma serie affischer. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar